Gæstebog

Har du kommentarer, ris eller ros til dit ophold må du meget gerne skrive dem i et indlæg i nedenstående gæstebog - tak!

16-03-2022

Britt Kjær-Jørgensen

Endnu engang var Jeres lejlighed ramme om vores golf ferie - 2 dejlige uger er overstået med fantastisk vejr, og "rusten" af vores golf spil blev rystet lidt af. Vil heller ikke glemme den fantastiske service I yder både før afrejse, men så sandelig også
under opholdet.

1000 Tak for lån, og det var ikke sidste gang vi kom på "besøg".

Hilsen Britt & selskab

26-02-2020

Erik J. Mogensen

Endnu en fantastisk uge i Søren og Annies dejlige lejlighed, denne gang sammen med gode venner og atter leverede lejligheden og Bella Piazza.

We will be back

11-11-2019

Christina og familie

Det sker allerede når man drejer ind på parkeringspladsen ved Bella Piazza, pakker bilen ud... drejer nøglen ind til lejligheden... den der skønne følelse af genkendelighed og forventning til at dette års ferie, i den dejligste lejlighed, bliver fantastisk.
Og ja, som sidst, levede omgivelser, placering og den dejlige udsigt op til, hvad vi har af ønsker til en ferie man bare ikke vil hjem fra!

Tak Søren og Annie for at vi endnu en gang kunne leje jeres lejlighed. Vi vender gerne tilbage :-)

De bedste hilsner fra familien Sjølin

06-09-2019

Michael Baymler

Hej Søren. Tusind tak for leje af

Jeres lejlighed 2 uger i aug 2019. Fantastisk område og virkelig lækker lejlighed. Vi var 5

Voksne og 3 børn afsted og lejligheden var

Rigelig stor til os. Vi brugte publix til og handle ind og grillet en del på de store grille i området som blev gjort rent af områdets folk. Kan klart anbefales og ved godt hvor jeg skal leje hvis vi skal til Orlando igen.

30-06-2019

Michael P

Hej Søren

Tusind tak for lån af jeres dejlige lejlighed, vi har besøgt Bella Piazza siden 2011, hvor vi boede i en tilsvarende lejlighed, stort set lige ved siden af. Jeres lejlighed er af høj kvalitet der mangler intet, og en super dejlig altan.

Nu kender vi området, det er dejligt at man kan gå lige op til Publix hvis man lige mangler noget. Vi kan også anbefale for andre hvis man er til asiatisk mad, der er en helt fantastisk Take a way lige ved siden af det store supermarked Publix. Vi var meget
heldige med at lejligheden var ledig i hele juni måned, så det blev 4 uger i Florida, med børn og børnebørn, det kan varmt anbefales.

10-04-2019

Susanne

Hej Søren

1000tak for lån af jeres skønne lejlighed.

Vi besøgte den også i 2011

Den ligger super godt

Tæt på supermarked

Og alt hvad en ferie behøver

V.h. Allan&Susanne Stig&Pernille

02-04-2019

Mette og familie

Vi (to voksne og to børn på 6 og 8) tilbragte en uge i februar i Anni og Sørens lejlighed, som bare var helt fantastisk. Lejligheden er stor, lys, luftig, lækkert indrettet og med super adgang til pool-området og de andre faciliteter.

Køkkenet var meget veludstyret - hvilket ellers ofte er en udfordring i ferieboliger.

Der var altid ro i området om aftenen, når man sad på altanen, og i løbet af dagen var der altid plads ved poolen - ikke kamp om solsengene :)

Mens vi var der, skrev Søren at der skulle være raket-opsendelse fra Cape Canaveral - virkelig god service! Og en rigtigt fed oplevelse for både store og små iøvrigt.

Vi kan varmt anbefale lejligheden til alle, der skulle have lyst til at besøge Orlando.

19-02-2019

Helle og Erik

Hej Anni og Søren1000 tak for lån af jeres meget skønne og dejlige lejlighed, med en helt fantastisk beliggenhed i Bella Piazza.Lejligheden er fantastisk godt indrettet, og indeholder alt hvad man har brug for til en ferie i solrige Florida/Orlando, uanset om man bare skal bruge den til overnatning eller man selv vil lave mad.Bella Piazza ligger i gåafstand fra indkøb og spisesteder, sam fornuftig køreafstand til alle parker og Outlets, malls m.v.Endnu en gang tak for lån og vi vender gerne tilbage næste gang Orlando kalder.Billede af solopgang fra golfbanen Highlands Reserve (Nabo)

11-11-2018

Christina og Kim

Hej Søren

Lige hjemkommet fra en skøn ferie i Florida, hvor de bedste rammer var sat med lån af jeres lejlighed. Beliggenheden var i top med udsigt til pool og med kort afstand til indkøb og steder hvor man kunne spise.


Dejligt, at du melder tilbage omkring raketopsendelser ved Kennedy space Center mens man er der. Lejlighedens placering, syd fra Orlando giver en nem adgang til en køretur, hvis turen skal gå vest på i Florida, og ønsker at komme lidt rundt og stadig vil overnatte
i lejligheden. Et besøg til Clearwater tog ca. 1 time at komme derud.

Tak for lån af lejligheden. Vi kommer meget gerne tilbage og på denne tid af året (efterår) er der gode muligheder for at gøre en god handle når der skal shoppes i outlet ;-)

De bedste hilsner

Kim og Christina

08-11-2018

Pia & Kim

Hej Søren.

Tusinde tak for lån af din dejlige bolig i Orlando. Lejligheden levede fuldt ud ( måske endda også mere) op til vores forventninger. Den ligger i et stille og roligt område. Vi havde stort set feriekomplekset for os selv. Vi vil helt klart anbefale lejligheden
til andre, og kommer vi selv på de kanter igen, så ved vi hvor vi skal bo. TAK

28-08-2018

Cecilie og Mathias

Hej Søren

Vi har nydt 3 uger i din lejlighed. Det har været dejligt, at du har været så nem at komme i kontakt med både før og under opholdet, har du svaret hurtigt på vores henvendelse. En af de ting, som vi har sat stor pris på er, at lejligheden er så godt udstyret
med diverse ting til ferien. Specielt har vi nydt godt af autostolen, når man skal køre en del for at komme til diverse attraktioner. Ligeledes har det været fedt, at du halvvejs i ferien inspirerede os til at se en raketopsendelse fra NASA. Det havde vi ikke
selv fundet ud af uden din hjælp. Vi kan derfor varmt anbefale andre at leje ferielejlighed her igennem, og vender også gerne selv tilbage igen.


Mvh. Cecilie og Mathias

21-08-2018

Lene og Jonas

Fantastisk pæn, stor og komfortabel lejlighed. Location, location, location. Hvor havde vi en skøn ferie med så mange spændende oplevelser lige i nærheden. Universal Studios, Kennedy Space Center, Clearwater og Cocoa Beach var nogle af vores yndlingsaktiviteter.
For de shoppeivrige er der Outlet centre i området også. Vi havde stor glæde af pool og motionsrum også. Tusind tak for lån af jeres skønne sted - og jeres service mindedhed og venlige måde at kommunikere på. Vi kommer gerne igen!

04-05-2018

Annie

Hej Søren. Vi har også haft et skønt ophold i jeres dejlige lejlighed. Den ligger i gode og rolige omgivelser, har alt hvad man skal bruge og der er styr på alt det praktiske i forbindelse med lejen. Vi siger mange tak for din service og svar på spørgsmål
før og under opholdet i Florida. Vi kan kun anbefale andre at leje jeres lejlighed.

10-04-2018

Stig Nødgaard

Hej Søren, Mange tak for lån at jeres dejlige lejighed i Davenport ved Orlande. Lejligheden havde alt man skulle bruge og det vare en god base, nær forlystelserne i Orlando. Pool området var også rigtig lækkert. Dejlig at supermarked og et par restauranter
lå i gåafstand fra lejligheden. Tak for din mail omkring raket opsendelsen. Vi havde en god kommunikation med værten, som altid var behjælpelig hvis man skrev til ham. Super lejlighed vi helt sikker kan anbefale. Den var let at finde og info om nøgler etc.
gik helt perfekt.

08-01-2018

Nikos og Lotte Gurzulidis

Tusind tak for lån af jeres dejlige lejlighed her i julen. Der manglede intet i lejligheden, og lå helt perfekt i forhold til indkøb, og med dejlig udsigt til poolområdet.

I skal ligeledes have en stor tak for diverse informationer og tips undervejs.

Kan kun på det varmeste anbefale jeres lejlighed til andre.

12-12-2017

Lil Johansen

Mange tak for lån af jeres dejlige lejlighed.

Vi er MEGET tilfredse med alt!

Lejligheden har alt hvad den skal have. Dejligt at man må låne diverse ting, bl.a. klapvogn og "babyseng".

Beliggenheden er perfekt og området omkring er helt i top. Fedeste poolområde til både store og små - og opvarmet pool, lækkert :)

Omgivelserne var virkelig pæne og velholdte. Vi havde som folk nedenfor også nævner næsten poolområderne og fitnessrummet for os selv.

Tak for jeres vejledning og hjælpsomhed, med diverse information og tips undervejs.

Kun de bedste anbefalinger herfra :)

05-12-2017

Camilla Bøgeriis + familie

Hej.

Vi er nogle MEGET tilfredse lejere!

Lejligheden var helt fantastisk - hyggelig, rummelig, MEGET pæn/moderne/velholdt, lækker og ikke mindst REN. Det eneste minus i lejligheden var; at madrasserne larmede en del, hvilket var lidt forstyrrende, når man skulle op om natten med et amme-barn.

Beliggenheden var tilmed perfekt ift. alle vores udflugter :)

Omgivelserne var virkelig pæne og velholdte. Vi havde nærmest poolområderne og fitnessrummet for os selv. Specielt holdt vi rigtig meget af spaen i det andet poolområde ;)

Tak for jeres tilgængelighed, diverse information og tips undervejs - samt stor fleksibilitet.

De bedste anbefalinger herfra :)

11-11-2017

Niels

Vi vil gerne sige tusind tak for fremragende rammer for vores fantastiske ferie i Orlando.

Lejligheden er simpelthen PERFEKT. Lækre omgivelser/område og super skøn beliggenhed. Det kan bare ikke gøres bedre til de penge.

Kanon vejledning og info inden rejsen.

Dog mangler sovesofaen lige en top madras :-)

I får 10 ud af 10 herfra.

Tusind tak

05-11-2017

Lisbeth

Mange tak for lån af jeres dejlige lejlighed, som tibyder de helt rigtige omgivelser til en skøn familieferie - også for en stor familie. Også tak for den fine vejledning inden ankomst, det gjorde lige det hele lettere.

Vi har allerede anbefalet jeres sted i vennekredsen:-)

Hilsen Lisbeth og familie

28-09-2017

Ib og Maj

Kære Anni og Søren

Vi vil starte med at tilslutte os koret af tilfredse lejere :-)

Tusind tak for lån af jeres dejlige, store og meget veludstyrede lejlighed, hvor alt fungerede upåklageligt. Der mangler absolut ingenting! - og den har været en perfekt base for vores mange udflugter - korte som lange.

Dejlige omgivelser, pæne og velholdte og i "gåafstand" til indkøbsmuligheder og restauranter m.m.

Tak for jeres tilgængelighed, diverse information og tips undervejs - samt omsorg og stor fleksibilitet i forbindelse med Irmas hærgen, der jo forlængede vores ophold en kende!

Det var mit første besøg i USA - forhåbentlig ikke det sidste :-)

Vi kommer meget gerne igen - og kan/vil varmt anbefale lejligheden til andre.

De kærligste hilsner Ib og Maj

28-05-2017

Mette + familie

Hej, tusind tak for lån og god/hurtig service! Vi - 3 børn og 2 voksne - er netop kommet tilbage fra 3 skønne uger i jeres ferielejlighed. Vi føjer os til koret nedenfor af meget tilfredse kunder. Det var en super base for vores ferie, og helt i top med
vaskemaskine og tørretumbler som vi benyttede flittigt! Fitness centret var også velfungerende og dejlig køligt. Vi kan varmt anbefale lejligheden til alle, og har allerede gjort det til flere.

19-03-2017

Hanne & familie

Tusind tak for lån af jeres lækre lejlighed. Der er alt, hvad man behøver - og meget mere til...Det er ren luksus med TV i alle rum, badeværelse til hvert soveværelse, og en skøn balkon med udsigt til poolen. Et fredeligt resort med en fin, afslappet stemning.
Lejligheden kan varmt anbefales til alle - og det samme kan ejerne, som håndterer alle henvendelser hurtigt, imødekommende og professionelt!

09-03-2017

Susan Nissen

Tak for lån af jeres SUPER lækker lejlighed, meget pæn og velholdt og der manglede ingen ting. Der var rigtigt pænt i poolen området ,den benyttet meget.

Dejligt nemt at handle i går afstand og nogle gode spiessteder .

Der er en god golfbane lige i nærheden som vi også prøvede.

Vi vil helt bestemt anbefale lejligheden til venner og bekendte.

Der var en rigtigt god service fra udlejers side, hurtigt svar på mail hvis der var noget vi var i tvivl om👍👍👍

Venlig hilsen

Susan

19-02-2017

Jane Thuge Kuntz

Kære Anni og Søren,

Tusind tak for lån af jeres fantastiske lejlighed! Den fremstår rigtig flot og hjemmelig, der mangler intet. Vi havde den bedste sommerferie man kunne ønske sig, alt levede op til vores forventninger og mere til.

Vi havde 17 fantastiske dage, hvor vi benyttede os af det meste udstyr, som i har i lejligheden til flere ture ud af huset, men også til mange "hjemmedage" ved poolen, hvor vi selv lavede lidt mad eller hentede fra de nærliggende takeaway restauranter.

Beliggenheden er helt fantastisk og alle de store oplevelser ligger indenfor rækkevide. Vi var i Universel Studios flere gange, Sea World og Aquatica. Vi var også flere gange ude at shoppe ved Orlando Premium Outlets, hvor sulten også nemt kunne stilles ved
de mange caféer.

Turen gik også en tur vestpå til den kridhvide strand Clearwater Beach, hvor vi også var en tur ude og sejle med "little Toot". Her havde vi fornøjelsen af at se delfiner i deres rette element, en fantastisk oplevelse som nok står som noget af det største på
hele turen.

Ferien bød også på en tur ud i sumpen med "Captain" Mark, hvor vi oplevede en storstået natur og selvfølgelig også et par alligatorer.

Anni og Søren - i skal også have et kæmpe stort tak for alt den hjælp der gik forud for turen, hvor i hjalp med til, at gøre oplevelsen endnu større for os med alle jeres erfaringer og gode råd. Vi kommer meget gerne igen til Florida, hvor der er mange flere
oplevelser i vente.

De kærligste hilsner fra familien Thuge

30-01-2017

Lise Plovgaard

Lejligheden levede til fulde op til vores forventninger, og mere til. Alt er velholdt, lækkert og funktionelt. Poolen er lun og poolområdet er rent og lækkert. Beliggenheden er fantastisk. Især Kelly Park og Circle B Bar naturreservat var fantastiske naturoplevelser,
med et hav af alligatorer, skildpadder og fugle. Udlejerne er enormt venlige og hjælpsomme, med gode ideer og forslag til biludlejning, ture, shopping mm. Vi kommer gerne igen :-)

21-10-2016

Claus Møller-Christensen

Vi takker for lån af lejligheden.Vi blev et par dage forsinkede pga. orkanen Matthew, men kunne konstatere ved vores ankomst, at lejligheden er orkansikker. Ikke et palmeblad lå forkert.Lejligheden ligger i et dejligt område, hvor alt indenfor indkøb og spisning er tilgængeligt. Der er kort afstand til forlystelsesparkerne og div. outlets.Selve lejligheden er super velindrettet og bedst af alt: Den er ren og indbydende og det er tydeligt, at lejligheden er "nogens", og at der bliver passet på den.Poolområdet er indbydende og poolen er stor og tilpasset alle aldre.I lejeprocessen har jeg kommunikeret med Søren, som lynhurtigt svarer på emails. Ligeledes var det en stor hjælp under orkanen, at Søren hjalp med det han kunne mht info om orkanen.Vi følte os i sikre hænder under hele processen. Vi vil rigtig gerne komme igen, når vi engang skal til Florida igen.

12-07-2016

Bettina Thomasen

Hej Anni & Søren

Mange tak for lån af jeres dejlige lejlighed. Min familie og jeg er lige kommet hjem fra en fantastisk ferie i Florida, hvor vi boede 1 uge i Orlando lejligheden. Vi havde en skøn uge og lejligheden var vi super tilfredse med, så den kan klart anbefales. Dejligt
med al den plads og skønt med udsigt til poolen. Vi benyttede os også at fitness rummet samt den store køleboks. Stor fordel at der ligger supermarked og restauranter i gå afstand. Vi besøgte Magic Kingdom og Discovery Cove, hvor vi svømmede med delfiner.
Begge parker var en kæmpe oplevelse for både voksne og børn. Der ligger også 2 store gode outlet's 30-60 min. fra lejligheden. Der fik vi også tilbragt mange timer og penge :o) Orlando International Premium Outlet og Orlando Vineland Premium Outlets. En aften
besøgte vi også Disney Springs, hvor vi spiste aftensmad på en restaurant, der hedder Boathouse. Her var der musik, butikker og restauranter. Rigtig hyggeligt sted med gratis parkering. Hvis vi en anden gang skal til Orlando, vil vi hel sikkert gerne leje
jeres lejlighed igen :-))

Vh. familien Thomasen

13-03-2015

Gitte og Ib Sonne-Schmidt

Hej Anni og Søren
Mange tak for lån af jeres dejlige nyerhvervede lejlighed. 3 uger er gået utroligt hurtigt, og vejret har været en god blanding af megen sol og lidt skyer. De kendte steder som Sea World og Universal Studios m.v. blev selvfølgelig
genbesøgt. Lejligheden ligger også godt som udgangspunkt til ture til Tampa m.v. på vestkysten, og til de helt lange ture mod syd til Key Largo og Key West.
Når der var tid blev poolen brugt.
Vi kommer gerne igen en anden gang
Hilsner Gitte og
Ib, Herning

15-07-2014

Eva A bøgballe

Kære Malene og Mads

Vi har haft et fantastisk ophold i jeres skønne lejlighed som ligger i et virkelig dejligt område. Vi var 2 voksne og 2 børn I lejligheden i 5 dage og alt fungerede bare perfekt i jeres skønne store lejlighed. Vi brugte poolen
hver dag og var bla i Magic Kingdom og Discovery Cove. Sidstnævnte er et fantastisk sted selv om det ligger lidt i den dyre ende.
Vi kunne helt sikkert godt tænke os at komme igen.
Mange feriehilsner
Fam Bøgballe

31-10-2013

Søren Brynolf

Kære Malene og Mads :-)
Vi vil gerne sige tusind tak for lån af jeres store lejlighed. Det fås ikke meget bedre i Florida, og vi havde 9 dejlige dage inden turen gik videre rundt i staten. Lejligheden har den bedste beliggenled i komplekset med udsigt
lige til poolen. Det er også flot af jer at stille jeres ting til rådighed - bl.a. poolsagerne samt køleboks, som vi nød godt af på turene i omegnen.
Området er også fantastisk med kort afstand (efter amerikanske forhold) til Walmart, alle parkene samt
div. outlets -f.eks. Orlando Premium Outlets eller Lake Buena Vista Factory Stores, som kan anbefales, da der er mange af de samme butikker, men mindre kaotisk end Orlando Premium Outlets.
Vores favoritspisesteder ligger begge på 192: Golden Corral med
kæmpe buffet samt Texas Roadhouse med Fall-Off-The-Bone Ribs.
Vi blev inspireret af jeres billede og tog til Showcase of Citrus, og fik set noget af det "rigtige" Floridas natur med kørsel i en stor monster truck, som Jeppe fik lov at køre til stor begejstring.
Vi kan kun anbefale lejligheden til alle og vi kommer meget gerne tilbage...

Mange hilsener Jeppe, Nicoline, Anni & Søren

29-07-2013

Pernille Jensen

Kære Malene og Mads
Tusinde tak for lån af jeres skønne lejlighed. Lejligheden er perfekt beliggende og har alt det man har brug for. Det er et stort plus at man har mulighed for at gå ned for at købe ind og at alt er så tæt på. Vi nød, at sidde på
altanen om morgenen og kigge ud over poolen. Derudover, var vi også flittige bruger af fitness centret, som også fungerede perfekt. Vi håber vi får mulighed for at komme tilbage en anden gang.

Igen tak for lån.
Mange sommerhilsner familien Jensen

12-06-2013

Henrik Stenkil

Hej Malene og Mads,

bedre sent end aldrig... vil vi gerne sige 1000 tak for lån af lejligheden i en uge i April 2013.

Inden vi kom til jeres lejlighed havde vi boet 2 voksne og 3 børn i 2 uger i en lille 2V lejlighed i Boston.....så at
komme til jeres store og dejlige lejlighed var helt utroligt dejligt. Lejligheden har alt hvad man ønsker sig ifht. faciliteter - og så gør det jo ikke noget at området i resortet både er hyggeligt, men også dejligt velholdt. Ungerne var så glade for poolen,
at de foretrak at blive hjemme ved poolen fremfor at tage i Disneyland:-) Vi bør også nævne at med kun 300 meter til nærmeste indkøbsmuligheder, også havde en positiv inflydelse på vores ferie.

Afstanden fra lufthavnen og de spændende attraktioner
i Orlando var også med til at gøre turen rigtig positiv - vi nød hver dag når vi kørte hjem, at der kun var så kort afstand.

Vi fik besøgt en del parker i løbet af ugen vi var der, men nåede desværre ikke det hele, så det er kun et spørgsmål om kort
tid hvornår vi ringer og vi låne lejligheden igen.

Endnu engang tusind tak for lån - vi kommer forhåbentligt snart igen.....

02-04-2013

Kenneth Kristiansen

Hej Malene og Mads.

Tusind tak for lån af jeres super skønne lejlighed i sidste uge.

Vi havde glæden af at holde ferie sammen med mange mange amerikanere under Spring Break ;-).

Der var rigtig mange biler og turister i Orlando,
feks. brugte vi 1½ time på at køre til universal - vi nåede aldrig op på Hogwarts, da køen var på mere end 2 timer, så det var nogle dage med travlhed.

Til gengæld fik vi slappet af ved lejligheden og benyttede muligheden for selv at lave mad i 3
dage. Det gik ud over grillen hvor der blev smidt nogle store bøffer på :-). Og det er jo sjovt at stå der ved grillen med en Yengling øl - det virker som en magnet på de nysgerrige amerikanere, hæhæ..., vi fik nogle gode snakke med de faste beboere.


Endnu engang mange tak for lån;-)

hilsen
Kenneth

17-01-2013

Theodor, Mathilde, Marina & Gunni

Hej Malene og Mads,

Vi kan kun tilslutte os alle de andre positive kommentarer her på siden - sikken en super lejlighed samt fantastisk service!

Vi er nu draget videre på vores Florida mini-rundrejse her i Januar, og problemet er blot
at standarden er sat meget højt, så vi kan næsten kun blive skufferede ang. de andre steder vi skal bo. Nuvel, det må vi så tage i stiv arm, men det går jo nok alt sammen, thi Florida vitterligt er et skønt sted - det er ikke sidste gang vi kommer her, og
forhåbenligt ej heller sidste gang vi kan låne lejligheden...

De allerbedste hilsner, og mange tak for udlån af lejligheden.

07-11-2012

Pihl

Hej Malene & Mads
Så er vi desværre kommet hjem til lille Danmark igen.
Stormen Sandy gjorde sit til at de sidste dage i Orlando og lejligheden blev "lidt " blæsende.
Turen til New York ligeså.
Men Tak for jeres udlån af lejligheden.
Vi
var 5 store gutter - men ingen kvaler med pladsen i lejligheden.
Selve lejligheden er stor og rummelig -samt en dejlig altan hvor man kan overskue poolen og det meste af komplexet.
En god ting er også at der er elevator og rigtig mange faciliteter
på området.
Publix ( Supermarkedet ) ligger perfekt og der er faktisk ikke langt til oplevelser i området når man tager amerikanske forhold i betragtning.
Vi har været meget meget tilfredse med opholdet og pragtfulde golfbaner i området - så vi vender
tilbage til Orlando og lejligheden på et andet tidspunkt.
Samtidig også en tak for velkomstgaverne.
De bedste Efterårshilsner
Golfgutterne
Pihl - Frank - Niels - Peter og Bent.
Fra 18/10 - 28/10 2012

16-08-2012

Stephen Tait

Hi Malene and Mads

Just wanted to say thankyou very much for renting your apartment to us in Orlando.

We have had a great time visiting the parks and it has been great to come back to such a nice apartment each day. Our girls have loved
playing in the pool (they are very keen swimmers) and having a Publix and Applebees on our doorstep was just perfect.

Kinds regards
Stephen

18-05-2012

Bent K. Lauridsen

Hej Malene og Mads
Vi er nu kommet hjem efter 14 dejlige dage i Jeres skønne lejlighed i Davenport. Vi har virkelig nydt vores tur.
Vi fik spillet lidt golf og der er faktisk mange gode bane tæt på lejligheden.
Highlands Reserve Golf Club link à http://www.highlandsreserve-golf.com/index.htm en rigtig god bane som ligger minder en 1 mil borte. Vi betalte 46$
Southern Dunes Golf & Country Club à http://www.southerndunes.com/ også en rigtig dejlig men udfordrende bane som ligger ca. 14,5 mil syd for lejligheden. Vi betalte 35$
Legends Golf and Country Club à http://www.legendsgolforlando.com/ også en rigtig flot og spændende bane som ligger 15 mil fra lejligheden. Vi betale 34$
Vi spillede også Kissimmee Oaks Golf Club men den og Polo Park (som ligger ca. 2 mil nord for lejligheden) kan vi bestemt ikke anbefale.
Der findes mange flere klubber i området og flere af dem skulle også være et besøg værd. Har man lyst til at søge på andre klubber kan http://www.golflink.com/golf-courses/city.aspx?dest=orlando+fl måske være til hjælp.
Det har helt klart været en tur vi meget meget gerne gentager :-)

04-05-2012

Hilbert

Hej M&M.
Vi havde en meget vellykket ferie i Orlando. Jeres lejlighed havde en stor del af æren for det. Det er en god, stor lejlighed, men meget god placering i komplekset. Selve resortet Bella Piazza lever fuldt op til forventningerne også. Der er styr på tingene, alt er rent, pænt og vedligeholdt. Afstanden til temaparkerne og andre og andre forlystelser er akkurat tilpas. Kan helt klart anbefaldes.

05-08-2011

Connie Wiinblad

Hej M & M. Tusind tak for "lån" af lejligheden. Den var bare super duper lækker.....og sikke en velkomst...bordet dækket, kolde drikkevarer i køleskabet....det var bare utroligt betænksomt og dejligt. Vi kan kun VARMT anbefale jeres lejlighed, området etc.... ja Florida skal bare opleves. Hilsen fra Connie og Co.

29-05-2011

allan simonsen

Hej vi vil blodt sige tak for lån af jeres lejlighed i de 14 dage vi var her den var beder end forvendtet . jeg håber at det er i orden at vi anbefalder den til andre i SAS

02-01-2011

Pensionisterne, Frederiksberg

Vi har holdt ferie i denne skønne lejlighed adskillige gange, og vi kommer helt sikkert igen. Lejligheden har efter vores mening den bedste beliggenhed i Bella Piazza, direkte til poolen og børnepoolen, fitness centeret og pc.rummet. Der er gåafstand til supermarkedet-Publix, restauranter, frisører m.m. Derudover er der et utal af udflugtsmuligheder, Disney, Universal Studios, Sea World m.m. Et must er udflugter til Atlanterhavskysten og den Mexikanske Golf med alle de flotte bounty strande. En udflugt til Key West kan også anbefales, her kan man blandt andet se Hemmingways hus, og hans stam værtshus Sloppy Joe.

19-10-2010

Steffen Langgård

Kære Mads og Malene.

Blot et mange tak for ”lån” af Jeres lejlighed. Lejligheden opfyldte alle vores forventninger og vi havde en fantastisk uge i Orlando. Vi vil uden tvivl anbefale stedet til andre. Vi havde også dejligt vejr hele ugen og det kombineret med, at der i oktober ikke er overfyldt med turister i forlystelsesparkerne, gjorde bare oplevelsen endnu bedre.

24-03-2010

Anne Franck

Super dejlig lejlighed - den ligger perfekt til både indkøb, forlystelser og hvad man måtte have lyst til at se i omegnen.
Når man ankommer til Bella Piazza skal man køre til venstre for receptionen og så helt ind i bunden af parkeringspladsen, da lejligheden ligger i den bageste del af bebyggelsen (nr. står meget højt på husene) Elevatoren findes ca. midt i huset.

Af seværdigheder er der jo mange, så man kan vælge i flæng. Vi har været i Universial Studios. For os en skuffelse, da det mest af alt var en stor forlystelsespark, men lige noget for familier med børn. Gå ikke glip af Shrek i 3D og Terminator i 3D.
Er man til aligatorer så behøver man ikke køre langt væk. Vi kørte til Cypruss Lake og fik en fantastisk oplevelse. Søen ligger ca 75 km væk (brug endelig en GPS- både til denne tur og til alle andre ture!) Vi så aligatorer, skildpadder, ørne og et væld af andre fugle. Sidst men ikke mindst så vi køer i vand til knæene i søen. Det må man ikke snyde sig selv for. Sejladsen foregør i en airboat - såsan en med propel bagpå.
Stranden ved Cocoa Beach ligger ca. 125 km. væk. Det er ikke at regne for noget her i landet :o) Dejlig sandstrand ved det store Atlanterhav.
Vi har også tilbragt en dag i Tampa til hestevæddeløb. Der løbes fra onsdag til søndag hver uge. Dejlig væddeløbsbane og efterfølgende kørte vi ind gennem byen og langs med "strandvejen" med dens flotte villaer. At US Air Force holdt øvelse med deres opvisningsfly gjorde ikke turen ringere !
Miami var "et stort gedemarked" - sang, musik og farvestrålende på alle måder. På hjemvejen forbi Fort Lauderdals "Broadwalk" - fantastisk stille og en pragtfuld udsigt.
Kennedy Space Center er en rigtig god oplevelse - for hele familien. Stedet er helt sikker gearet til mange menneske.
Indkøb/Outlets - ja, det er lige til at gå amok i og over. "Enjoy", som de siger herovre.

Sådan er der gået knap 2 uger og vi har da også nydt livet ved poolen ind imellem.

Go' ferie til alle jer som kommer efterfølgende.

Hilsen fra
Myrna, Kurt, Ole og Anne

26-10-2009

A. Ravnsborg

En virkelig dejlig lejlighed som er værd at anbefale til andre som vil besøge "Staterne". Standarden er høj, måske der skulle være et par karklude og en instruktion til brug af vaskemaskine (Det fandt jeg hurtigt ud af, men det krævede da at jeg tænkte lidt ( hvor putter jeg vaskepulveret o.s.v..))
Nemt til indkøbsmuligheder og ligger godt for selve Orlando og de oplevelser/atraktioner som er at tilbyde der.

Vi talte flere gange under opholdet om hvor god lejligheden er og de fasiliteter komplekset byder på er samt hvor godt den ligger for at komme til Orlando. Vi afviser ikke ikke at benytte den igen en anden gang og (kan godt og har gjort) anbefale den til andre.